Met de juiste kleding kan iedereen stralen

Werkwijze

Wanneer je op zoek bent naar een uniek kledingstuk of een kledingstuk dat perfect bij je lichaam past biedt maatkleding de oplossing. In haar atelier helpt Ineke om jouw wensen vorm te geven en dit met haar vakkennis te vertalen naar een kledingstuk dat past bij jouw lichaam en smaak. Van stof tot pasvorm, Ineke zal je adviseren en begeleiden. Hier lees je meer over de werkwijze, prijzen en levering.

STAP 1

kennismaking

Kennismaking

Met jouw ideeën en wensen ga je een kennismakingsgesprek met Ineke aan. Het is de bedoeling dat jij alles op tafel legt zodat Ineke aan de slag kan gaan met een persoonlijk ontwerp. Ze houdt daarbij rekening met je individuele lichaamsmaten. Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog niet zo goed weet welke kant jij met het kledingstuk op wil. Ook dan biedt Ineke de helpende hand. Zij kan orde in jouw ideeën aanbrengen of jullie kiezen ervoor om samen een brainstormsessie te houden.

STAP 2

Pasmodel

Als de ideeën op papier staan, gaat Ineke aan de slag met het katoenen pasmodel van het kledingstuk. Met behulp van dit pasmodel zullen jullie later bekijken welke vormen jouw lichaam ten goede komen en wat er mooi bij je gezicht past.

pasmod

STAP 3

Werkwijze3

Doorpassen

Vervolgens wordt het tijd om het pasmodel aan te passen. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dat kan. Ineke zal dan in samenspraak de laatste wijzigingen of toevoegingen aanbrengen. Dan kan het model in de gekozen stof gemaakt worden.

STAP 4

Eindresultaat

En dan is het moment aangebroken dat het kledingstuk klaar is. Afgestemd op jouw figuur of klaar voor die speciale gelegenheid. Zonder twijfel zal Ineke’s unieke ontwerp ervoor zorgen dat jij je mooi en zelfverzekerd voelt.

Werkwijze4
Pasfoto-Ineke-de-Jong-2

Ineke de Jong

Ineke de Jong is een ervaren modeontwerpster en –maker. In haar atelier in Apeldoorn ontvangt zij mensen die net iets anders zoeken dan de standaard confectie biedt. Of wanneer je op zoek bent naar het perfecte kledingstuk voor een speciale gelegenheid. Ineke vertaalt jouw wensen naar een uniek en perfect passend kledingstuk. Dit voor een betaalbare prijs.