Nooit meer de grijze muis met een ontwerp van Ineke

Unieke smaak

Jij hebt jouw eigen stijl en waait niet met de standaard mode winden mee. Ook dan kan Ineke veel voor je betekenen. Zij maakt in overleg met jou een kledingstuk dat helemaal past bij je unieke karakter en eigen smaak. Werk samen met Ineke jouw eigen stijl en identiteit op het gebied van mode uit.

Doordat Ineke het unieke kledingstuk op een ambachtelijke manier maakt, zal het erg comfortabel dragen. Het persoonlijke patroon zorgt voor de juiste pasvorm. Ineke ontwerpt kleding die naadloos aansluit bij je unieke smaak zodat jij je op en top jezelf voelt. Bij iedere gelegenheid, ook als je een afwijkende maat hebt. 

Ineke-de-Jong-portret-150

Ineke de jong

Mode ontwerpster en -maker

‘Als jij standaard mode maar saai vindt, schakel je mij in. Samen met jou maak ik graag een persoonlijk ontwerp gebaseerd op je unieke smaak. Hoe mooi is het dat je met behulp van jouw kleding mensen direct kan laten zien wie jij bent? Je eigen identiteit staat in het ontwerp centraal. Met een uniek kledingstuk van mijn hand ben jij in ieder geval geen grijze muis.’

Werkwijze

Ineke’s werkwijze bestaat uit verschillende stappen. Op die manier ontstaat vanuit een beginnend idee of een incomplete droom een uniek kledingstuk naar smaak.

Contact

Stap 1 Kennismaking

Tijdens een eerste ontmoeting bespreek je jouw wensen met Ineke zodat zij aan de slag kan gaan met het ontwerp. De stof- en materiaalkeuze komen tijdens dit gesprek tevens aan bod. Het kan zo zijn dat je alleen in grote lijnen weet wat je wil. Ook dan biedt Ineke de helpende hand. Samen kunnen jullie de ideeën ordenen of brainstormen tot duidelijk wordt wat voor jou het beste ontwerp is.

stap2

Stap 2 Pasmodel

Na het eerste gesprek gaat Ineke aan de slag. Ze tekent het patroon en maakt een katoenen pasmodel van het kledingstuk. Dit helpt straks om goed te kunnen zien welke vorm jouw figuur ten goede komt en wat er mooi bij je gezicht past. Wanneer het prototype van je kledingstuk klaar, wordt het tijd om te passen.

stap3

Stap 3 Doorpassen

Het spannende moment van doorpassen is nu aangebroken. Dan kan het zo zijn dat je nog niet helemaal tevreden bent en eventuele wijzigingen of toevoegingen aan wil brengen. Deze neemt Ineke met jou door om vervolgens daar waar nodig in het  ontwerp aan te passen. Nu kan het definitieve stuk worden gemaakt.

stap4

Stap 4 Eindresultaat

En dan is het moment aangebroken waar je al die tijd naar uitkeek. Je komt oog in oog te staan met jouw unieke kledingstuk, dat uiteraard ook nog geheel op maat is gemaakt.

Afspraak maken

Vraag een gesprek aan om een prijsindicatie te krijgen.

Prijs

De prijs van het op kledingstuk op maat hangt af van de inspanning van Ineke en het gebruikte materiaal. Een goede prijsindicatie kan Ineke na het eerste gesprek al geven.

Levering

Jouw unieke kledingstuk is gemiddeld binnen 4 tot 6 weken klaar voor de levering. Maar in drukke tijden kan het zijn dat je vanaf het eerste kennismakingsgesprek met een langere levertijd rekening moet houden.