Ineke-de-Jong-portret

Trouwjurk ontwerp Zwolle

Op zoek naar een atelier in de buurt van Zwolle waar je een uniek ontwerp voor je trouwjurk kunt laten maken? Bij het atelier van modeontwerpster Ineke de Jong ben je aan het juiste adres voor een trouwjurk geheel naar eigen wens. Als je een trouwjurk zelf laat ontwerpen, vul je alles naar eigen wens in. Zo draag je straks een trouwjurk met een persoonlijke touch, die perfect past bij jouw lichaam.

Misschien heb je al eens nagedacht over het ontwerp van je trouwjurk en zie je de droomjurk al helemaal voor. Of kun je wel wat advies van een vakkundige en ervaren modeontwerpster gebruiken. Wat je wensen ook zijn, Ineke helpt je op weg en gaat met jouw persoonlijke input aan de slag voor die perfecte trouwjurk.

Werkwijze

Ineke’s werkwijze bestaat uit verschillende stappen. Op die manier ontstaat vanuit een beginnend idee of een incomplete droom een prachtige trouwjurk op maat.

Stap 1 Kennismaking

In een Email of een telefoongesprek geef je jouw wens voor het laten maken van jouw perfecte trouwjurk aan. Ineke nodigt je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek en alle ideeën over het ontwerp, de belijning, details en de stoffen worden dan besproken. Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog niet precies weet wat je wil. Ook in dat geval kan Ineke genoeg voor je betekenen. Door bijvoorbeeld je ideeën te ordenen of samen te brainstormen. Haar atelier biedt daarbij de nodige inspiratie.

In het atelier is een voorraad stoffen en kant aanwezig en er zijn ook diverse catalogi van stoffenleveranciers waaruit besteld kan worden.

Stap 2 Pasmodel

Met alle besproken wensen en details als leidraad, gaat Ineke aan de slag met het patron en het maken van een katoenen pasmodel. Bij het doorpassen hiervan (zie stap 3) wordt snel inzichtelijk welke keuzes voor jou het beste uitpakken, wat het mooiste staat bij jouw figuur en gezicht.. Uiteindelijk ontstaat er een soort prototype van jouw trouwjurk.

Stap 3 Doorpassen

Met alle besproken wensen en details als leidraad, gaat Ineke aan de slag met het patron en het maken van een katoenen pasmodel. Bij het doorpassen hiervan (zie stap 3) wordt snel inzichtelijk welke keuzes voor jou het beste uitpakken, wat het mooiste staat bij jouw figuur en gezicht.. Uiteindelijk ontstaat er een soort prototype van jouw trouwjurk.

Stap 4 Eindresultaat

Tijd om het definitieve eindresultaat voor de laatste maal te komen passen.

En dan met de jurk te schitteren op jouw bruiloft.

Afspraak maken

Voor mij zijn jouw persoonlijke wensen en ideeën van groot belang. Met behulp van die wensen kan ik jouw droomjurk realiseren.

Raad en daad

Tijdens een kennismakingsgesprek zet je samen met Ineke je wensen op een rij. Ook bespreek je de stofkeuze, details en het uiteindelijke ontwerp. En als je het nog niet helemaal weet, staat Ineke je met raad en daad bij. Zo werk je samen toe naar een prachtig ontwerp voor jouw jurk.

Zodra het trouwjurk ontwerp klaar is, gaat Ineke aan de slag. Tussendoor zullen wijzigingen en wensen steeds met je besproken worden en moet er gepast worden. En dan is het moment daar: je trouwjurk is klaar voor die hele speciale dag.

De route vanuit Zwolle

Via de A50 ben je vanuit Zwolle binnen een half uur bij Ineke. Het atelier ligt verscholen in de bossen in het buitengebied van Apeldoorn. Het laatste stukje leg je af via een bosweg. In de oase van groen ben je even weg van de drukte. Met nauwelijks afleiding heb je alle tijd en aandacht voor jouw droomjurk. Laat de creativiteit maar stromen. Maak snel een afspraak en kom kennismaken met Ineke.