Ineke-de-Jong-portret

Ontwerpster trouwjurken Zwolle

Ben je op zoek naar een vakkundige ontwerpster van trouwjurken in de omgeving van Zwolle? Bij het atelier van Ineke de Jong laat je jouw trouwjurk helemaal op maat maken. Een trouwjurk met een persoonlijke touch, volledig naar jouw wens gemaakt, wie wil dat nou niet?

Je hoeft geen winkels af om jurk na jurk te passen, maar geeft je persoonlijke wensen aan Ineke door. Deze gebruikt ze als input voor de trouwjurk waarin jij straks gaat stralen. In een kennismakingsgesprek zetten jullie samen al je ideeën, de stofkeuze en het ontwerp op een rij.

Werkwijze

Ineke’s werkwijze bestaat uit verschillende stappen. Op die manier ontstaat vanuit een beginnend idee of een incomplete droom een prachtige trouwjurk op maat.

Stap 1 Kennismaking

In een Email of een telefoongesprek geef je jouw wens voor het laten maken van jouw perfecte trouwjurk aan. Ineke nodigt je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek en alle ideeën over het ontwerp, de belijning, details en de stoffen worden dan besproken. Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog niet precies weet wat je wil. Ook in dat geval kan Ineke genoeg voor je betekenen. Door bijvoorbeeld je ideeën te ordenen of samen te brainstormen. Haar atelier biedt daarbij de nodige inspiratie.

In het atelier is een voorraad stoffen en kant aanwezig en er zijn ook diverse catalogi van stoffenleveranciers waaruit besteld kan worden.

Stap 2 Pasmodel

Met alle besproken wensen en details als leidraad, gaat Ineke aan de slag met het patron en het maken van een katoenen pasmodel. Bij het doorpassen hiervan (zie stap 3) wordt snel inzichtelijk welke keuzes voor jou het beste uitpakken, wat het mooiste staat bij jouw figuur en gezicht.. Uiteindelijk ontstaat er een soort prototype van jouw trouwjurk.

Stap 3 Doorpassen

Met alle besproken wensen en details als leidraad, gaat Ineke aan de slag met het patron en het maken van een katoenen pasmodel. Bij het doorpassen hiervan (zie stap 3) wordt snel inzichtelijk welke keuzes voor jou het beste uitpakken, wat het mooiste staat bij jouw figuur en gezicht.. Uiteindelijk ontstaat er een soort prototype van jouw trouwjurk.

Stap 4 Eindresultaat

Tijd om het definitieve eindresultaat voor de laatste maal te komen passen.

En dan met de jurk te schitteren op jouw bruiloft.

Afspraak maken

Voor mij zijn jouw persoonlijke wensen en ideeën van groot belang. Met behulp van die wensen kan ik jouw droomjurk realiseren.

Elk detail klopt

Weet je nog niet helemaal wat je wilt? Als ervaren ontwerpster van trouwjurken helpt ze je om je ideeën scherp te krijgen. Ook is een goed advies over de juiste belijning voor jouw lichaam of wat past bij je gezicht van grote waarde. En natuurlijk wil je weten wat er allemaal mogelijk is met details en de stoffen. Ineke weet als geen ander hoe belangrijk het is dat elk detail klopt.

Na het kennismakingsgesprek gaat ze met het ontwerp aan de slag en creëert ze jouw droomjurk. Tussendoor is er mogelijkheid om te passen en wijzigingen door te geven. Zo weet je zeker dat jouw trouwjurk op die bijzondere dag als gegoten zit. Ineke werkt altijd volgens vier stappen: kennismaking, pasmodel, doorpassen en eindresultaat.

De reis vanuit Zwolle

De A50 leidt je vanaf Zwolle naar het Gelderse Wenum-Wiesel vlakbij Apeldoorn. Na een laatste stukje over een bosweg, kom je bij Ineke’s oase van rust. Het atelier midden in het buitengebied is omringd door het groen. Als dat geen onthaasten is. Hier heb je volop ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Zo werk je in alle rust en met volle aandacht aan je trouwjurk. Ben je benieuwd wat Ineke voor jou kan betekenen? Maak snel een afspraak en kom eens langs op haar bijzondere werkplek.