Ineke-de-Jong-portret

Ontwerpster trouwjurken Arnhem

Ben je op zoek naar een ontwerpster van trouwjurken nabij modestad Arnhem die echt weet wat je wilt? Bij Ineke de Jong ben je aan het juiste adres voor een volledig op maat gemaakte trouwjurk. Misschien heb je je trouwjurk voor die hele bijzondere dag in gedachten al helemaal uitgetekend. Of wil je graag samen met een ervaren ontwerpster van trouwjurken aan de slag voor een bijzonder ontwerp. Wat je wensen ook zijn, voor Ineke vormt jouw persoonlijke input het uitgangspunt voor de trouwjurk.

Werkwijze

Ineke’s werkwijze bestaat uit verschillende stappen. Op die manier ontstaat vanuit een beginnend idee of een incomplete droom een prachtige trouwjurk op maat.

Stap 1 Kennismaking

In een Email of een telefoongesprek geef je jouw wens voor het laten maken van jouw perfecte trouwjurk aan. Ineke nodigt je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek en alle ideeën over het ontwerp, de belijning, details en de stoffen worden dan besproken. Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog niet precies weet wat je wil. Ook in dat geval kan Ineke genoeg voor je betekenen. Door bijvoorbeeld je ideeën te ordenen of samen te brainstormen. Haar atelier biedt daarbij de nodige inspiratie.

In het atelier is een voorraad stoffen en kant aanwezig en er zijn ook diverse catalogi van stoffenleveranciers waaruit besteld kan worden.

Stap 2 Pasmodel

Met alle besproken wensen en details als leidraad, gaat Ineke aan de slag met het patron en het maken van een katoenen pasmodel. Bij het doorpassen hiervan (zie stap 3) wordt snel inzichtelijk welke keuzes voor jou het beste uitpakken, wat het mooiste staat bij jouw figuur en gezicht.. Uiteindelijk ontstaat er een soort prototype van jouw trouwjurk.

Stap 3 Doorpassen

Met alle besproken wensen en details als leidraad, gaat Ineke aan de slag met het patron en het maken van een katoenen pasmodel. Bij het doorpassen hiervan (zie stap 3) wordt snel inzichtelijk welke keuzes voor jou het beste uitpakken, wat het mooiste staat bij jouw figuur en gezicht.. Uiteindelijk ontstaat er een soort prototype van jouw trouwjurk.

Stap 4 Eindresultaat

Tijd om het definitieve eindresultaat voor de laatste maal te komen passen.

En dan met de jurk te schitteren op jouw bruiloft.

Afspraak maken

Voor mij zijn jouw persoonlijke wensen en ideeën van groot belang. Met behulp van die wensen kan ik jouw droomjurk realiseren.

Ontwerpen is een ambacht

Ambachtelijkheid en professionele couture zijn bij Ineke’s atelier belangrijke ingrediënten. Een goed ontwerp maken is een vak en Ineke beheerst het Arnhemse ambacht als geen ander. Ze zet samen met jou je wensen voor het ontwerp op een rij. En als je nog niet precies in kaart hebt gebracht wat je wilt, helpt ze je met het ordenen van je ideeën of een creatieve brainstorm. Met haar vakkundige blik kan ze je adviseren over stofkeuze, details en ontwerp. Als ontwerpster van trouwjurken weet Ineke hoe belangrijk het is dat elk detail klopt. Zo weet je zeker dat je straks op die hele speciale dag zult stralen in je bruidsjurk. Ineke werkt altijd volgens vier stappen: kennismaking, pasmodel, doorpassen en eindresultaat.

De reis vanuit Arnhem

Vanuit Arnhem rijd je zo via de A50 naar het rustige Wenum-Wiesel. Je vindt Ineke midden in het groen van het Apeldoornse buitengebied. Eenmaal aangekomen daalt de rust van Ineke’s werkplek op je neer. Vanuit het atelier kijk je over het groen van tuin en bossen. Een heerlijke plek waar je als vanzelf creatief wordt. Even weg van de drukte, heb je hier alle rust en aandacht voor je trouwjurk. Kom ook kennismaken en maak snel een afspraak!