Ineke-de-Jong-portret

Ontwerpster trouwjurken Apeldoorn

Ineke de Jong is dé ontwerpster van trouwjurken in de buurt van Apeldoorn als het gaat om een op maat gemaakte droomjurk. Of je nou op zoek bent naar een klassieke ‘look’ of gaat voor modern, jouw persoonlijke input vormt altijd het uitgangspunt voor het ontwerp van Ineke. In een persoonlijk gesprek nemen jullie samen het ontwerp, de materiaalkeuze en andere ideeën voor jouw trouwjurk door.

Dankzij Ineke’s ruime ervaring als ontwerpster van trouwjurken, weet zij een persoonlijk ontwerp op maat te leveren dat echt bij je past. Ze is pas tevreden als jij dat ook bent. Weet je nog niet helemaal precies wat je wilt? Dan ben je bij Ineke aan het juiste adres. Ze helpt je met het ordenen van je ideeën en een creatieve brainstorm. Zodra het idee helder is en alle keuzes doorlopen zijn, gaat Ineke aan de slag.

Werkwijze

Ineke’s werkwijze bestaat uit verschillende stappen. Op die manier ontstaat vanuit een beginnend idee of een incomplete droom een prachtige trouwjurk op maat.

Stap 1 Kennismaking

In een Email of een telefoongesprek geef je jouw wens voor het laten maken van jouw perfecte trouwjurk aan. Ineke nodigt je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek en alle ideeën over het ontwerp, de belijning, details en de stoffen worden dan besproken. Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog niet precies weet wat je wil. Ook in dat geval kan Ineke genoeg voor je betekenen. Door bijvoorbeeld je ideeën te ordenen of samen te brainstormen. Haar atelier biedt daarbij de nodige inspiratie.

In het atelier is een voorraad stoffen en kant aanwezig en er zijn ook diverse catalogi van stoffenleveranciers waaruit besteld kan worden.

Stap 2 Pasmodel

Met alle besproken wensen en details als leidraad, gaat Ineke aan de slag met het patron en het maken van een katoenen pasmodel. Bij het doorpassen hiervan (zie stap 3) wordt snel inzichtelijk welke keuzes voor jou het beste uitpakken, wat het mooiste staat bij jouw figuur en gezicht.. Uiteindelijk ontstaat er een soort prototype van jouw trouwjurk.

Stap 3 Doorpassen

Met alle besproken wensen en details als leidraad, gaat Ineke aan de slag met het patron en het maken van een katoenen pasmodel. Bij het doorpassen hiervan (zie stap 3) wordt snel inzichtelijk welke keuzes voor jou het beste uitpakken, wat het mooiste staat bij jouw figuur en gezicht.. Uiteindelijk ontstaat er een soort prototype van jouw trouwjurk.

Stap 4 Eindresultaat

Tijd om het definitieve eindresultaat voor de laatste maal te komen passen.

En dan met de jurk te schitteren op jouw bruiloft.

Afspraak maken

Voor mij zijn jouw persoonlijke wensen en ideeën van groot belang. Met behulp van die wensen kan ik jouw droomjurk realiseren.

Tot in detail

Als je een trouwjurk laat ontwerpen wil je natuurlijk dat hij tot in de laatste details klopt. Ineke begrijpt als ervaren ontwerpster van trouwjurken hoe belangrijk jouw trouwdag is. Door haar werkwijze ben je verzekerd van een bruidsjurk zoals jij die in gedachten hebt. Ze neemt elk detail met je door en alles wordt tussendoor bekeken en afgewogen. Zo maakt Ineke stap voor stap jouw dromen waar voor die hele speciale dag. De werkwijze van Ineke is op te delen in vier concrete stappen: kennismaking, pasmodel, doorpassen en eindresultaat.

De reis vanuit Apeldoorn

De reis van Apeldoorn naar Wenum-Wiesel is snel gemaakt. De Zwolseweg leidt je in nog geen 15 minuten naar Ineke. De locatie van het atelier in het Apeldoornse buitengebied is uniek. Even weg van de drukte, daalt de rust van het groen op je neer. De ideale plek om met volle aandacht en in alle rust aan je trouwjurk te werken. Maak snel een afspraak voor een kennismaking.