Ineke maakt je kleding precies op maat aan de hand van jouw wens

Maatkleding

Bij Ineke de Jong kun je terecht om jouw specifieke kledingwens uit te werken tot een uniek kledingstuk op maat. Of het nu gaat om een bijzondere maat, eigenzinnige wens of kleding voor een speciale gelegenheid; bij Ineke ben je aan het goede adres voor het perfecte kledingstuk op maat.

Brede schouders, weinig of juist veel rondingen; maatkleding zorgt ervoor dat het kledingstuk op ieder lichaam perfect aansluit. Tijdens het proces houdt Ineke ook rekening met je lichaamshouding. Het persoonlijke patroon en de ambachtelijke manier waarop het kledingstuk wordt gemaakt zorgen voor een perfecte pasvorm. Maatkleding draagt zeer comfortabel en is een lust voor het oog.

Ineke luistert rekening met jouw persoonlijke wensen. Het kiezen van de geschikte stof, een model en de juiste kleur vormen daarbij een mooie uitdaging. Na het creatieve proces mag het eindresultaat er zeker zijn: een kledingstuk op maat waarin jij jezelf helemaal kan vinden. Het is zeker dat je daarmee de show steelt!

Ineke-de-Jong-portret-150

Ineke de jong

Mode ontwerpster en -maker

Bij het werk met mijn klanten wordt ik steeds uitgedaagd om goed naar die persoon te kijken en te luisteren en dan mijn creativiteit te gebruiken en deze informatie om te toveren in een prachtig kledingstuk.

Werkwijze

Ineke’s werkwijze bestaat uit verschillende stappen. Op die manier ontstaat vanuit een beginnend idee of een incomplete droom een prachtig kledingstuk op maat.

Contact

Stap 1 Kennismaking

Tijdens een eerste ontmoeting bespreek je jouw wensen met Ineke zodat zij aan de slag kan gaan met het ontwerp. De stof- en materiaalkeuze komen tijdens dit gesprek tevens aan bod. Het kan zo zijn dat je alleen in grote lijnen weet wat je wil. Ook dan biedt Ineke de helpende hand. Samen kunnen jullie de ideeën ordenen of brainstormen tot duidelijk wordt wat voor jou het beste ontwerp is.

stap2

Stap 2 Pasmodel

Na het eerste gesprek gaat Ineke aan de slag. Ze tekent het patroon en maakt een katoenen pasmodel van het kledingstuk. Dit helpt straks om goed te kunnen zien welke vorm jouw figuur ten goede komt en wat er mooi bij je gezicht past. Wanneer het prototype van je kledingstuk klaar, wordt het tijd om te passen.

stap3

Stap 3 Doorpassen

Het spannende moment van doorpassen is nu aangebroken. Dan kan het zo zijn dat je nog niet helemaal tevreden bent en eventuele wijzigingen of toevoegingen aan wil brengen. Deze neemt Ineke met jou door om vervolgens daar waar nodig in het  ontwerp aan te passen. Nu kan het definitieve stuk worden gemaakt.

stap4

Stap 4 Eindresultaat

En dan is het moment aangebroken waar je al die tijd naar uitkeek. Je komt oog in oog te staan met jouw unieke kledingstuk, dat uiteraard ook nog geheel op maat is gemaakt.

Afspraak maken

Vraag een gesprek aan om een prijsindicatie te krijgen.

Prijs

Naar aanleiding van het eerste gesprek weet Ineke al een goede prijsindicatie van het op maat gemaakte kledingstuk te geven. De prijs hangt onder andere af van de moeilijkheidsgraad en het gebruikte materiaal.

Levering

Binnen 4 tot 6 weken is het kledingstuk klaar voor de levering. Ook is het mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. In dat geval zal Ineke het op maat gemaakte design binnen twee weken leveren.