Voor iedere gelegenheid een passend kledingstuk

Gelegenheidskleding

Is er in jouw agenda een datum voor een speciale gelegenheid gereserveerd? Dan wordt het de hoogste tijd om eens langs te gaan bij Ineke de Jong voor een passend kledingstuk. Of het nu gaat om de trouwdag van je dochter of een promotie aan de universiteit, het geven van een lezing voor een groter publiek, Ineke zorgt met haar gelegenheidskleding op maat voor een prachtige verschijning op een belangrijke dag. Passend bij jouw smaak en maat

Ineke-de-Jong-portret-150

Ineke de jong

Mode ontwerpster en -maker

‘Tijdens een speciale dag wil je er vanzelfsprekend op en top uitzien. Ik luister graag naar je persoonlijke verhaal en pas mijn ontwerp daarop aan. Zo voel jij je feestelijk en zelfverzekerd en wordt de gelegenheid onvergetelijk. Mijn doel is om jou te laten stralen in de kleding die ik voor je maak.

Werkwijze

Ineke’s werkwijze bestaat uit verschillende stappen. Op die manier ontstaat vanuit een beginnend idee of een incomplete droom prachtige kleding voor iedere gelegenheid.

Contact

Stap 1 Kennismaking

Met jouw ideeën en wensen ga je een kennismakingsgesprek met Ineke aan. Het is de bedoeling dat jij alles op tafel legt zodat Ineke aan de slag kan gaan met een persoonlijk ontwerp. Ze houdt daarbij rekening met je individuele lichaamsmaten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog niet zo goed weet welke kant jij met het kledingstuk op wil. Ook dan biedt Ineke de helpende hand. Zij kan orde in jouw ideeën aanbrengen of jullie kiezen ervoor om samen een brainstormsessie te houden.

stap2

Stap 2 Pasmodel

Als de ideeën op papier staan, gaat Ineke aan de slag met het katoenen pasmodel van het kledingstuk. Met behulp van dit pasmodel zullen jullie later bekijken welke vormen jouw lichaam ten goede komen en wat er mooi bij je gezicht past.

stap3

Stap 3 Doorpassen

Vervolgens wordt het tijd om het pasmodel aan te passen. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dat kan. Ineke zal dan in samenspraak de laatste wijzigingen of toevoegingen aanbrengen. Dan kan het model in de gekozen stof gemaakt worden.

stap4

Stap 4 Eindresultaat

En dan is het moment aangebroken dat het kledingstuk klaar is voor de speciale gelegenheid. Zonder twijfel zal Ineke’s unieke ontwerp ervoor zorgen dat de dag extra slaagt en jij je mooi en zelfverzekerd voelt. Jij bent helemaal klaar voor de onvergetelijke dag.

Afspraak maken

Vraag een gesprek aan om een prijsindicatie te krijgen.

Prijs

Na het eerste gesprek kan Ineke je al een goede prijsindicatie geven. De prijs van het kledingstuk voor jouw gelegenheid hangt af van het gebruikte materiaal en de moeilijkheidsgraad van het ontwerp.

Levering

De levering van je kledingstuk vindt binnen 4 tot 6 weken plaats. Maar in drukke tijden kan het zijn dat je vanaf het eerste kennismakingsgesprek met een langere levertijd rekening moet houden.