Een vleugje Parijs in Apeldoorn

Eigen collectie

Bij Ineke de Jong kun je ook terecht om een kijkje te nemen in haar eigen collectie. Laat je verleiden door de grote collectie Vogue Patronen uit de jaren 50, 60 en 70. Ontworpen voor Vogue, door de grote Parijse couturiers zoals: Schiaparelli, Balmain, Dior en Molyneux. Laat je meeslepen en verleiden door de kleding en stoffen van deze prachtige merken.
Ineke werkt de patronen regelmatig uit tot een echte collectie Vintage kleding. Van mantelpakken, cocktailjurken tot unieke avondkleding. Met allure, stijl en dat extra snufje Parijs. De modellen op de website zijn allemaal te koop. Niet geheel jouw smaak? Gebruik ze dan ter inspiratie om er samen met Ineke je eigen vertaling van te laten maken, perfect passend bij jouw lichaam.
Naast de foto’s heeft Ineke nog veel meer patronen ter inspiratie. Word je enthousiast van de stijl, een specifiek ontwerp of het vleugje Parijs? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ineke-de-Jong-portret-150

Ineke de jong

Mode ontwerpster en -maker

Ik vind het een uitdaging om van alle prachtige couturestoffen die ik inmiddels heb verzameld de mooiste jurken te maken, allen geïnspireerd op de uiteenlopende modestijlen van vroeger tot nu.