Ineke maakt je kleding precies op maat aan de hand van jouw wens

Afwijkende maat

Passende kleding kopen is voor jou een onmogelijke opgave. Een broek, jurk, shirt of rok zit zelden tot nooit mooi aangesloten. Dit heeft vaak verschillende oorzaken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kleiner, breder of groter dan de gemiddelde confectiemaat bent. Ineke biedt een persoonlijke oplossing. Met haar maatkleding maakt ze voor ieder figuur een passend kledingstuk. Ineke zorgt daarbij voor de ideale pasvorm en topkwaliteit.

Bovendien draagt maatkleding ook zeer comfortabel. En je kunt je eigen wensen op het gebied van model, de juiste kleur en een mooi vallende stof allemaal onderdeel laten zijn van het ontwerp. Zo passen de ontwerpen altijd naadloos bij jouw unieke smaak en bij iedere gelegenheid.  

Ineke-de-Jong-portret-150

Ineke de jong

Mode ontwerpster en -maker

Het maken van prachtige kleding voor ieder figuur is de basis van mijn werk. Daar word ik elke keer weer enthousiast van!

Werkwijze

Ineke’s werkwijze bestaat uit verschillende stappen. Op die manier ontstaat vanuit een beginnend idee of een incomplete droom een prachtig kledingstuk op maat.

Contact

Stap 1 Kennismaking

Tijdens een gesprek met Ineke leg je jouw ideeën voor. Hiermee houdt zij rekening om te komen tot het eerste ontwerp van jouw kledingstuk op maat. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je zelf niet veel inspiratie hebt. Ook dan kan Ineke jou helpen. Met haar ruime ervaring op het gebied van maatkleding en onuitputtelijke creatieve ideeën helpt zij jou op weg. Haar atelier biedt ook de nodige inspiratie.

stap2

Stap 2 Pasmodel

Aan de hand van jouw verhaal en wensen gaat Ineke uiteindelijk aan de slag met het patroon en zij maakt een katoenen pasmodel van het kledingstuk. Dit helpt straks bij het passen om goed te kunnen zien of het kledingstuk jouw figuur ten goede komt en wat mooie details zijn. Wanneer het prototype klaar is kan er een afspraak gemaakt worden om te komen passen.

stap3

Stap 3 Doorpassen

Het spannende moment van doorpassen is nu aangebroken. Dan kan het zo zijn dat je nog niet helemaal tevreden bent en eventuele wijzigingen of toevoegingen aan wil brengen. Deze neemt Ineke met jou door om vervolgens daar waar nodig in het ontwerp aan te passen. Nu kan het definitieve stuk worden gemaakt.

stap4

Stap 4 Eindresultaat

En tot slot het moment waar je al die tijd naar uitkeek: de ontmoeting met je definitieve op maat gemaakte kledingstuk. Wedden dat jij bij het dragen van jouw maatwerk de show steelt?

Afspraak maken

Vraag een gesprek aan om een prijsindicatie te krijgen.

Prijs

De prijs van het op kledingstuk op maat hangt af van de moeilijkheidsgraad en het gebruikte materiaal. Naar aanleiding van het eerste gesprek weet de ontwerpster al een goede prijsindicatie te geven.

Levering

Het op maat gemaakte kledingstuk is binnen 4 tot 6 weken klaar voor de levering. Maar in drukke tijden kan het zijn dat je vanaf het eerste kennismakingsgesprek met een langere levertijd rekening moet houden.